Siden er under opbygning og vil løbende ændre sig...
sidst opdateret 10-07-2017
Distinktioner

New Printtex er leverandør til det danske forsvar, hvor vi bl. a. leverer alle distinktioner i broderi, håndbroderi og vævning. Vi sætter en stor ære i kvaliteten af varen helt ned til den mindste detalje. På billedet ses en vævet distinktion til flyvevåbnet i MTS . Rang: FSP (Flyverspecialist)


Image

Broderede mærker

Image

Disse broderede 8 cm. mærker er produceret efter forsvarets reglement for størelse og farvekoder.
Vi tilbyder at designe og producere, og du vil blive fulgt sikkert igennem hele processen og får fuldstændig indflydelse på hele designet helt ned til mindste detalje. Vi starter med at rentegne kundens logooplæg om nødvendigt. Ved kundens godkendelse designer vi broderiprogrammet og vejleder angående trådfarver, stingretninger, konturer osv.


Her kan vi præsentere et Skuldermærke med han/hun velcro eller lim på bagsiden til at klæbe det broderede mærke på uniformen. Mærket er et af mange New Printtex har produceret i forsvarets godkendte farver herunder f.eks. MTS stof. Dette mærke er produceret som 7 cm. bredt og 4 cm. højt. Vi tilbyder at designe broderede mærker efter Deres ønske.


Image


Faner

Image

New Printtex er stolte af at have produceret gallafaner i silke til H.M. Dronningen og Den Kongelige Livgarde, både i form af håndbroderi og maskinbroderi. Her ses et billede fra nytårsaften, og hvor en af vore producerede faner var præsenteret. Vi bestræber os på at levere det perfekte resultat, og vil meget gerne producere Deres skræddersyede fane. Hvis du ønsker at se mere vedr. New Printtex faner, er her en video fra Amalienborg, hvor begge New Printtex faner indgår i vagtskiftet.Manchetknapper

Vi kan producere slipsenåle og manchetknapper i høj kvalitet med logo og med eller uden guld/sølv, til f.eks din enhed, regiment, forening eller virksomhed. Her ses Den Kongelige Livgardes sol leveret som et sæt i en flot smykkeboks.

Image

Våbenskjolde

Image

Våbenskjolde udarbejdes og designes med Deres logo og valgfri tekst. Våbenskjoldet kan bestå af lakeret træ,metal og fyldt ud med emalje. Eller Det kan produceres håndmalet. Printtex tilbyder også at producere designs, som undviger standarder og har mange eksempler på fleksible løsninger i 3d modellering. Vi ser frem til at designe sammen med dig, og står ikke i vejen for at tænke ud af boksen.